Een leuke dag met je hond, voor honden in nood


Dit jaar halen we met de Doggy Marathon geld op voor diverse hondenprojecten:

  • De miljoenen zwerfhonden, door ze te castreren en zo nodig medisch te behandelen kan VIER VOETERS het leven van deze honden redden.
  • De therapiehonden in Roemenië, zij zijn dagelijks van grote hulp voor kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. 
  • De puppy’s in de illegale handeldie veel te vroeg bij de moeder worden weggehaald en worden doorverkocht terwijl ze vaak al dodelijk ziek.

De Doggy Marathon wordt dit jaar in samenwerking met Natuurmonumenten georganiseerd. Van de contributie gaat €1,50 naar Natuurmonumenten. Van het opgehaalde geld leggen zij in natuurgebied De Loonse en Drunense duinen een hondenspeelplaats aan.  Op deze manier kunnen alle hondenliefhebbers die meedoen aan de Doggy Marathon hier in de toekomst zelf weer van profiteren, doordat er een prachtige speelplaats voor hun trouwe viervoeters wordt gemaakt in de Loonse en Drunense duinen. 

Doggy Marathon ambassadeur & RTL-presentatrice Martine Hauwert is met VIER VOETERS naar Roemenië gegaan. Hier heeft zij de prachtige videoreportage  ‘Onze helden’ gemaakt over het werk dat VIER VOETERS doet voor zwerfhonden.