Samenwerking Natuurmonumenten


Over Natuurmonumenten
Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. Natuurmonumenten beschermt natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Overal in Nederland. Voor iedereen. Die natuur stellen we veilig tot in de eeuwigheid door natuur aan te kopen, te beheren en toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met steun van alle Nederlanders. Omdat we houden van natuur, natuur laat je leven.

Nm logo rgb
Samenwerking Doggy Marathon
Dit jaar wordt de Doggy Marathon georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Net als wij, vindt Natuurmonumenten het belangrijk dat honden in het bos aan de lijn lopen. Hiermee voorkom je leed dat loslopende honden kunnen veroorzaken, zoals reekalfjes die opgejaagd worden en gewond raken of zelfs dood gaan. Doggy Marathon laten we zien dat met de hond aan de lijn lopen ook erg leuk kan zijn.

Lees hier de column van boswachter Inge van Dongen, over hoe leuk uitlaten aan de lijn kan zijn!

Boswachters en vrijwilligers van Natuurmonumenten wandelen en rennen samen met hun hond tijdens de Doggymarathon voor een hondenspeelplek. Ga naar de teampagina en help mee!

Welkomstcadeautje
Dankzij Intratuin en Beeztees mag Natuurmonumenten 100 leuke uitlaat-etuitjes weggeven. Hiermee heb je altijd poepzakjes bij de hand tijdens het wandelen met je hond. Interesse in dit handige cadeautje? Stuur na je inschrijving een mailtje met je adres naar [email protected], je krijgt dan van ons een tegoedbon opgestuurd. Met deze bon kan je op het evenement jouw uitlaat-etuitje ophalen. 

Over Beeztees
Wij zijn Beeztees. Een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor jouw huisdier. Wij zijn precies zoals onze naam doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk! Naast een leuk (dieren)leven vinden we gezondheid en veiligheid natuurlijk ook erg belangrijk. Ons uitgebreide assortiment van producten wordt uitvoerig getest. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze producten zelf, zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn. We vernieuwen ons assortiment jaarlijks met meer dan 1.000 nieuwe artikelen, hele leuke!

Onze missie is om van elk moment een happy moment te maken. Lekker buiten zijn met de hond, samen fietsen, zwemmen of gewoon lekker spelen. En ook de dagelijkse wandelingen horen er natuurlijk bij. Om de natuur en de straten schoon te houden is het verplicht om poepzakjes bij te hebben en de uitwerpselen van je hond netjes op te ruimen. Deze poepzakhouder kun je aan de looplijn hangen en is makkelijk navulbaar. Hierdoor heb je altijd voldoende poepzakjes bij je en ben je goed voorbereid op lekkere lange wandelingen.

              Beeztees logo rgb hr