Voorbeeld e-mails


Een effectieve en snelle manier om geld op te halen is door je familie en vrienden een e-mail te sturen. Hieronder vind je drie voorbeeld berichten:

  • Voorbeeld 1: e-mail aan sponsor – Honden in nood
  • Voorbeeld 2: herinnering aan sponsor
  • Voorbeeld 3: bedankje aan sponsor

Download nog meer voorbeeldberichten door op 'Download' te klikken, rechts op deze pagina.


Voorbeeld 1: e-mail aan sponsor – honden in nood

Onderwerp: Wil je ons team sponsoren in de Doggy Marathon?

Beste [naam ontvanger],

Op 18 september 2016 doen [naam teamleden + naam honden] mee aan de VIER VOETERS Doggy Marathon. Een loopevenement voor honden én mensen, waarbij we geld inzamelen voor honden in nood.
Met de Doggy Marathon halen wij geld op voor:

  • De miljoenen zwerfhonden, door ze te castreren en zo nodig medisch te behandelen kan VIER VOETERS het leven van deze honden redden.
  • De therapiehonden in Roemenië, zij zijn dagelijks van grote hulp voor kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen.
  • De puppy’s in de illegale handel die veel te vroeg bij de moeder worden weggehaald en worden doorverkocht terwijl ze vaak al dodelijk ziek.

Sponsoren is zo gedaan! Klik gewoon op deze link:[link team-of actiepagina]. De rest wijst zich vanzelf. Namens ons, [naam hond] en de honden in nood bedank ik je alvast hartelijk voor je bijdrage. En onthoud: een paar euro maakt al een wereld van verschil!

Dankbare groeten,

[naam]
[naam hond]

P.S. Dankzij jou wordt onze hond een Superdog! Tenminste, als we €100 of meer inzamelen. Goed voor het team, maar nog veel beter voor de honden. Dus klik op de link en doneer! [link team-of actiepagina]  


Voorbeeld 2: herinnering aan sponsor

Onderwerp: Ons team kan nog steeds je steun gebruiken

Beste [naam ontvanger],

Een tijdje geleden heb ik je een mailtje gestuurd, om je te vragen of je ons team wilt sponsoren in de VIER VOETERS Doggy Marathon. Dat is hoogstwaarschijnlijk aan je aandacht ontsnapt, maar het goede nieuws is dat je ons nog steeds kunt helpen!

Op 18 september organiseert VIER VOETERS de Doggy Marathon. Een leuke loop voor honden én mensen waarbij we  geld inzamelen voor:

  • De miljoenen zwerfhonden, door ze te castreren en zo nodig medisch te behandelen kan VIER VOETERS het leven van deze honden redden.
  • De therapiehonden in Roemenië, zij zijn dagelijks van grote hulp voor kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. 
  • De puppy’s in de illegale handeldie veel te vroeg bij de moeder worden weggehaald en worden doorverkocht terwijl ze vaak al dodelijk ziek.

 Het zou geweldig zijn als je ons team wilt sponsoren. Dat mag ook met een klein bedrag, want een paar euro maakt al een wereld van verschil!

Sponsoren is zo gedaan! Klik gewoon op deze link: [link team-of actiepagina]. De rest wijst zich vanzelf. Namens ons, [naam hond] en de honden bedank ik je alvast hartelijk voor je bijdrage. En onthoud: een paar euro maakt al een wereld van verschil!

Dankbare groeten,

[naam teamlid]
[naam hond]


Voorbeeld 3: bedankje aan sponsor

Onderwerp: Bedankt voor je steun [naam sponsor]

Beste [naam sponsor],

Ontzettend bedankt dat je ons team en [naam hond] sponsort in de VIER VOETERS Doggy Marathon! Dankzij jouw bijdrage kan VIER VOETERS meer hondenlevens redden!

Benieuwd of wij al in de buurt komen van ons streefbedrag? Neem dan een kijkje op onze persoonlijke Doggy Marathon pagina: [link team-of actiepagina]  

Nogmaals bedankt dat je ons wilt sponsoren. De miljoenen honden in nood hebben jou en onze hulp hard nodig!
Dankbare groet,

[naam teamlid] & [naam hond]

Downloads:

Voorbeeld berichten Download