Vrijwilligersinformatie


Bedankt voor je interesse om vrijwilliger te worden bij de VIER VOETERS Doggy Marathon! Het succes van dit unieke evenement staat of valt met mensen zoals jij, die zich vóór en tijdens de Doggy Marathon inzetten om er een geweldige dag van te maken. Zonder jou geen leuke dag voor honderden honden en hun baasjes. En dus geen deelnemers en sponsors die geld bij elkaar brengen

Hieronder zie je de mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor de VIER VOETERS Doggy Marathon. Na je aanmelding bespreekt onze vrijwilligerscoördinator welke plek het beste bij jou en je interesses past.


Doggy Marathon promoteam
Help mee om meer aandacht te krijgen voor de Doggy Marathon, door posters en flyers te verspreiden in parken, dierenwinkels, op puppycursus enzovoorts. Je ondersteunt ook de Doggy Marathon organisatie tijdens promotie acties.


Decoratie team
Vind jij het leuk om te knutselen, verven en andere mooie dingen te creëren met je handen? Dan kunnen wij jou heel goed gebruiken in het decoratie team.


Registratie support
Help mensen die zich op de dag zelf nog willen inschrijven én geef de leuke startpakketten aan alle deelnemers.


Activiteiten begeleiders
Er zijn een aantal activiteiten tijdens de Doggy Marathon waarbij hulp nodig is, zoals de hondenbraderie & de fotohoek. We zijn hiervoor opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die de gehele dag een van de activiteiten begeleiden.


Start/Finish support
Zorg er samen met de organisatie voor dat de start van alle lopers en hun honden vlot verloopt en dat iedereen aangemoedigd wordt!


Route support
De lopers en hun honden tijdens de marathon helpen, door ze de goede kant op te wijzen en aan te moedigen. De route support loopt achter de laatste deelnemer aan om er zeker van te zijn dat er niemand achterblijft en om de route op te ruimen.


‘Doggarazzi’
Een speciaal team van vrijwillige fotografen, filmers en schrijvers (amateurs of professionals) die het evenement vastleggen en verhalen verzamelen om mensen enthousiast te maken voor volgende edities van de Doggy Marathon.


Vul dit contactformulier in om je in te schrijven als vrijwilliger voor de Doggy Marathon!

Let op: als vrijwilliger moet je 16 jaar of ouder zijn op de dag van het evenement (18 september 2016).